ÜNLÜ & Co’ya uluslararası iki ödül

ÜNLÜ & Co, Tarfin’in Varlığa Dayalı Menkul Kıymetler ihracı başarısı ile ‘Yılın Yapılandırılmış Tahvil İhracı’ ve Unifree Dutyfree proje finansmanı işlemi ile ‘Yılın Proje Finansmanı’ ödüllerinin sahibi oldu.

Sermaye piyasaları ve finans sektörünün en saygın ödüllerinden birisi olan ‘Bonds & Loans Ödülleri’ 2020’de de sahiplerini buldu.  ÜNLÜ & Co, geçen yıl finansal danışmanlığını ve aracılığını üstlendiği Tarfin Tarım A.Ş.’nin (“Tarfin”) Varlığa Dayalı Menkul Kıymetler ihracı ile “Yılın Yapılandırılmış Tahvil İhracı İkincilik” ve Unifree Dutyfree İşletmeciliği A.Ş.’nin (“Unifree Dutyfree”) proje finansmanı işlemi ile “Yılın Proje Finansmanı Üçüncülük” ödüllerini kazandı.

20 Şubat 2020’de Shangri-La Bosphorus’da düzenlenen, sermaye piyasaları ve finans sektörünün en saygın ödüllerinden birisi olan ‘2020 Bonds & Loans Ödülleri’nde Tarfin ve Unifree Dutyfree işlemleri ile 2 ödül birden kazanan ÜNLÜ & Co , ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği işlemler ile gösterdiği başarısını aldığı ödüller ile taçlandırmaya devam ediyor.

Devlet, şirket ve finansal kurumlar tarafından gerçekleştirilen yılın en yenilikçi ve çığır açan işlemlerinin değerlendirildiği Bonds & Loans ödüllerinde, işlem tutarı, vadesi, yapısı, yatırımcı dağılımı, borçlunun finansmana erişim kabiliyeti gibi özellikleri detaylı bir şekilde inceleniyor. Seçim sürecinde yenilikçi yapılandırma, yeni likidite havuzlarına erişim, yeni piyasalar yaratmak ve en yüksek kalitede uygulama da önemli kriterler arasında yer alıyor.

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, piyasadaki ilk tarım girdilerine dayalı Varlığa Dayalı Menkul Kıymet ihraçları ile hem yeni bir ürünün gelişmesine hem de yeni bir piyasanın yaratılmasına öncülük ettiği gibi, İstanbul Havalimanı’nın dutyfree operasyonlarının finansmanı ile de proje finansmanı tarafında önemli bir borçlanmaya danışmanlık vermesi nedeniyle ödüle layık bulundu.

İki ödül birden almanın mutluluğunu yaşayan ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, “ÜNLÜ & Co olarak en temel özelliğimiz, köklü yerel varlığımızın yanı sıra dünya standartlarında hizmet sunmamızdır. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında gerçekleştirdiğimiz başarılı şirket satın alma ve birleşme işlemleri ile son 10 yılda yaklaşık 10 milyar dolar değerinde işleme aracılık ettik. Hisse senedi sermaye piyasaları ve borç sermaye piyasalarının öncü kuruluşlarındanız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz inovatif ürün ve hizmetler ile rekabette farklılaşırken, ülke ekonomisinin büyümesine de katkıda bulunuyoruz. Ulusal ve uluslararası saygın kuruluşlar tarafından bize layık görülen bu ödüller ise başarılı performansımızın tescillenmesi açısından büyük gurur veriyor. Tarfin ihracımızın “Yılın Yapılandırılmış Tahvil İhracı” ve Unifree Dutyfree proje finansmanı işlemimizin “Yılın Proje Finansmanı’” ödüllerine layık görülmesi bizleri çok mutlu etti. Aldığımız her ödül, gelecekte yeni başarılara imza atma yolunda bizleri yüreklendiriyor.  Kuşkusuz bu başarıda; sektörün en iyi profesyonellerinden oluşan uzman ekibimizin katkısı çok büyük. Gelecek dönemde de aynı azim ve kararlılıkla ekonomimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sermaye piyasaları ve finans sektörünün üst düzey profillerini biraraya getiren Bonds & Loans ödül töreni Türk finansal piyasalarında gerçekleşen önemli işlemleri uluslararası yatırımcı çevreleriyle paylaşmak ve Türk şirketleri tarafından gerçekleştirilen ihraç ve borçlanmaları yaygınlaştırmak için bir fırsat yaratmaktadır.

ÜNLÜ & Co hakkında:

1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co, bugün Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Türkiye’nin şirket satın alma ve birleşmeleri, stratejik ortaklıklar, birincil ve ikincil halka arzlar ve blok hisse satış işlemlerinde pazar lideri olan ÜNLÜ & Co, kurumsal müşterilerine borç sermaye piyasalarında da danışmanlık hizmeti vermektedir. ÜNLÜ & Co, DAHA Yatırım Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri ile, kişiye özel geniş ürün yelpazesiyle nitelikli bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet sunmaktadır.

Varlık Yönetimi hizmetlerinde ÜNLÜ & Co, Tahsili Gecikmiş Alacak Yönetimi, ÜNLÜ Alternatif Yatırımlar, Fon ve Portföy Yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir.

Merkezi İstanbul’da olan ve 400’ün üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren ÜNLÜ & Co’nun ayrıca New York ve Londra’da ofisleri bulunmaktadır.

www.unluco.com

 

Bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz! Form iletilmiştir, teşekkürler.