ÜNLÜ & Co Araştırma Bölümü’ne yeni atama

ÜNLÜ & Co, Araştıma Bölümü’ne, sermaye piyasalarının deneyimli ismini transfer etti. Erol Danış 25 yıllık başarılı kariyeri ile ÜNLÜ & Co Araştırma Bölümü Direktörü oldu.

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, kadrosunu sektörünün deneyimli isimleri ile güçlendirmeye devam ediyor. Ulusal ve global finans kuruluşlarında üst düzey görevlerde bulunan Erol Danış, ÜNLÜ & Co ailesine katılarak Mayıs 2019 itibarıyla Araştırma Bölümü Direktörlüğü görevine getirildi.

Erol Danış, sırasıyla Finans Yatırım ve Global Menkul Değerler’de çalıştıktan sonra 4 yılı Londra ofisi olmak üzere toplam 6 yıl Morgan Stanley & Co’da 4 yıl da Deutsche Bank’ta çeşitli görevler aldı. Danış, ÜNLÜ & Co Araştırma Bölümü direktörü olmadan, son olarak Sabancı Holding’de yönetici olarak çalıştı.

Boğaziçi Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi mezunu olan Danış, yüksek  lisansını International University of Japan’da ekonomi-uluslararası finans alanında tamamlamış, Marmara Üniversitesi’nde ise bankacılık üzerine doktora yapmıştır.

ÜNLÜ & Co hakkında:

1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co, bugün Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Türkiye’nin şirket satın alma ve birleşmeleri, stratejik ortaklıklar, birincil ve ikincil halka arzlar ve blok hisse satış işlemlerinde pazar lideri olan ÜNLÜ & Co, kurumsal müşterilerine borç sermaye piyasalarında da danışmanlık hizmeti vermektedir. ÜNLÜ & Co, DAHA Yatırım Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri platformuyla, kişiye özel geniş ürün yelpazesiyle nitelikli bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet sunmaktadır.

Varlık Yönetimi hizmetlerinde ÜNLÜ & Co, Tahsili Gecikmiş Alacak Yönetimi, ÜNLÜ Alternatif Yatırımlar, Fon ve Portföy Yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir.

Merkezi İstanbul’da olan ve 350’nin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren ÜNLÜ & Co’nun ayrıca New York ve Londra’da ofisleri, Singapur’da temsilciliği bulunmaktadır.

 

Rakamlarla ÜNLÜ & Co:
·         2010 yılından bu yana halka arzlar, tahsisli ve blok satışlarda 31 işlem ve 3 milyar dolarlık işlem hacmi, yapılan pay senedi plasmanlarında 2010 yılından bu yana özelleştirmeler ve grup içi işlemler hariç olmak üzere %30 pazar payı ile lider konumdadır. (Kaynak: Bloomberg)

§  2013 yılından bu yana toplam 17 adet borçlanma aracı ihracı yapılmıştır. (Toplam hacim 1,7 milyar TL üzerinde gerçekleşmiştir) (Kaynak: Borsa İstanbul)

§ 2010 yılından bu yana şirket alım satım işlemlerinde 9,6 milyar dolar üzerinde, toplamda 56 adet başarılı işlem tamamlanmıştır. (Kaynak: Mergermarket)

Bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz! Form iletilmiştir, teşekkürler.