ÜNLÜ & Co’da yeni atama

Türk bankacılık sektörünün deneyimli ismi HSBC Türkiye Operasyonel Yönetim Ülke Yöneticisi Evim Tümay, ÜNLÜ & Co ekibine katıldı. Tümay, ÜNLÜ & Co Operasyon, Muhasebe, İdari İşler ve Bilgi Teknolojileri Departmanları’ndan Sorumlu Grup COO’ı oldu.

Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, kadrosunu sektörün deneyimli isimleri ile güçlendirmeye devam ediyor. HSBC Türkiye’de Operasyonel Yönetim Ülke Yöneticisi olarak görev yapan Evin Tümay, 16 Temmuz 2018 tarihi itibariyle ÜNLÜ & Co’da Grup COO (Chief Operating Officer) olarak atandı.

Tümay, Operasyon, Muhasebe, İdari İşler ve Bilgi Teknolojileri Departmanları’ndan Sorumlu olacak.

Kariyerine Kentbank’ta Organizasyon ve Ar-Ge Depatmanı’nda Yönetici Yetiştirme Programı ile başlayan Evin Tümay, yaklaşık 5 yıldır HSBC Türkiye’de görev yapmaktaydı. Tümay, daha önce sırasıyla Türkiye Finans Katılım Bankası’nda Performans Yönetim Müdürü, Accenture’da Kıdemli Müdür, Finansbank’ta Süreç Yönetimi ve Gider Yönetimi Müdürü, Sistema’da Kıdemli Danışman, Türk Ekonomi Bankası’nda Organizasyon ve İş Geliştirme Yönetmeni olarak görev aldı.

Evin Tümay, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümü lisans, İstanbul Teknik Üniversitesi Kentsel Tasarım bölümü yüksek lisans mezunudur.

ÜNLÜ & Co hakkında:

1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co, bugün Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı ve varlık yönetimi grubu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. ÜNLÜ & Co, kurumsal finansman ve danışmanlık, borç finansmanı ve danışmanlığı, kurumsal pay senedi satışları ve varlık yönetimi çözümlerinin yanısıra DAHA ile nitelikli bireysel müşterilere özel ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Türkiye’nin uluslararası şirket satın alma ve birleşmeleri, stratejik ortaklıkların oluşumu, tahvil ihraçları, blok satışlar ve halka arz işlemlerinde pazar lideri olan ÜNLÜ & Co müşterilerine kurumsal finansman danışmanlık hizmetlerinin yanında, sendikasyon kredisi, satın alma finansmanı ve proje finansmanı gibi her türlü borç finansmanının yapılandırılması ve temin edilmesine yönelik olarak finansal danışmanlık hizmetleri ile tahsili gecikmiş alacak yönetimi, girişim sermayesi ve portföy yönetimi gibi varlık yönetimi hizmetleri de vermektedir. Merkezi İstanbul’da ve 350’nin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren ÜNLÜ & Co’nun ayrıca, New York’ta ve Singapur’da da ofisleri bulunmaktadır.

Bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz! Form iletilmiştir, teşekkürler.