ÜNLÜ & Co’da DAHA ekibini Gamze Akgüney yönetecek

Uzun yıllar bankacılık sektöründe önemli görevlerde bulunan Gamze Akgüney Ünlü Menkul Değerler A.Ş.’de DAHA Yatırım Danışmanlığı bölümünde Yönetici Direktör olarak göreve başladı.

Türkiye'nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun nitelikli bireysel yatırımcılara yönelik hizmeti ‘DAHA’ da üst düzey atama gerçekleşti. Finans sektöründe yaklaşık 23 yıllık deneyime sahip olan Gamze Akgüney, ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.’de 2 Ekim tarihinden itibaren DAHA Yatırım Danışmanlığı Yönetici Direktörü olarak atandı.

Gamze Akgüney, 1994 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra meslek hayatına Arthur Andersen’da danışman olarak başladı. Akgüney daha sonra sırasıyla JP Morgan Chase, Osmanlı Bankası, Garanti Bankası, Türk Ekonomi Bankası ve IBM’de üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Akgüney son olarak Ocak 2013 ile Eylül 2017 tarihleri arasında Accenture’da Yönetici olarak görev yapmıştır.

ÜNLÜ & Co, Şubat 2017 tarihinden hizmete sunduğu DAHA ile nitelikli bireysel yatırımcılara yatırım hedeflerini, risk alabilme profillerini, gelir ve gider dengelerini ve varlık durumlarını dikkate alarak kişiselleştirilmiş yatırım önerileri sunuyor. ÜNLÜ & Co, ayrıca DAHA ile nitelikli bireysel müşterilerine Pay Senetleri, VİOP (Vadeli İşlem Opsiyon Piyasası), Sabit Getirili Menkul Kıymetler (Tahvil/Bono) ve Yatırım Fonu piyasalarında anlaşılır ve amaca yönelik yatırım tavsiyeleri sunarken, hızlı ve kesintisiz emir iletimi gerçekleştiriyor.

ÜNLÜ & Co hakkında

1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co bugün kurumsal finansman ve danışmanlık, borç finansmanı ve danışmanlığı, kurumsal pay senedi satışları ve varlık yönetimi çözümlerine ek olarak nitelikli bireysel müşterilere beklentileri doğrultusunda özel ürün ve hizmet sunduğu DAHA ile lider bir yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi hizmetleri grubu olmuştur. Türkiye’nin uluslararası şirket satın alma ve birleşmeleri, stratejik ortaklıkların oluşumu, tahvil ihraçları, blok satışlar ve halka arz işlemlerinde pazar lideri olan ÜNLÜ  & Co müşterilerine kurumsal finansman danışmanlık hizmetlerinin yanında, sendikasyon kredisi, satın alma finansmanı ve proje finansmanı gibi her türlü borç finansmanının yapılandırılması ve temin edilmesine yönelik olarak finansal danışmanlık hizmetleri ile tahsili gecikmiş alacak yönetimi, girişim sermayesi ve portföy yönetimi gibi varlık yönetimi hizmetleri de vermektedir. Merkezi İstanbul’da olan ve 350 çalışanıyla faaliyet gösteren

ÜNLÜ & Co’nun, New York ve Singapur’da da ofisleri bulunmaktadır.

 

www.unluco.com

Bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz! Form iletilmiştir, teşekkürler.